Het 2023 Alpe d’HuZes Team

Het 2023 Conor Cares Team met van links naar rechts: Naomi, Marco, Pim, Johan, Martijn, Richard, Menno, Ron en Helma.

Het Conor Cares team is trots om aan te kondigen dat zij zullen deelnemen aan de 2023 editie van de Alpe d’HuZes fietstocht. Dit is een jaarlijkse uitdaging waarbij de deelnemers zes keer de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker.

Het Conor Cares team bestaat uit een groep enthousiastelingen die verbonden zijn door hun liefde voor wielrennen en hun wens om een verschil te maken in de strijd tegen kinderkanker. Door deel te nemen aan de Alpe d’HuZes fietstocht hopen ze niet alleen hun eigen fysieke grenzen te verleggen, maar ook om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

De fietstocht is een enorme uitdaging, zowel fysiek als mentaal, maar het team is vastbesloten om het te volbrengen en zo veel mogelijk geld op te halen. Ze zullen zich de komende maanden voorbereiden door veel te trainen en te fundraisen, en ze hopen dat zoveel mogelijk mensen hen zullen steunen door te doneren.

We zijn enorm dankbaar voor alle steun die we tot nu toe hebben ontvangen en we kijken ernaar uit om samen met onze supporters de uitdaging aan te gaan en te laten zien wat we kunnen bereiken in de strijd tegen kinderkanker. Help jij ons om ons doel te bereiken? Doneer en steun het Conor Cares team!

Bestuur

Kievitlande 59
2641 RG  Pijnacker

info@conorcares.nl

RSIN: 863194047

Beleidsplan 2021